ABIA CZ je partnerem festivalu LET 24

K letním měsícům neodmyslitelně patří různé festivaly. A protože je vedle informačních technologií a tenisu naší vášní v ABIA CZ také hudba, rozhodli jsme se partnersky podpořit lokální multižánrový festival LET 24. Koná se 18. až 21. července 2024 ve dvou areálech nedaleko Hranic na Moravě a vystoupí na něm například Lenka Dusilová nebo skupina Midi Lidi.

LET 24 je 10. ročníkem festivalu Letiště a nabídne bohatou programovou linii plnou kvalitní hudby, workshopů a divadelních performancí. Mezi interprety najdete třeba objev českého indie rocku Midnight Swimmers nebo folkovou zpěvačku Marii Puttnerovou, která je čerstvou držitelkou ceny Anděl. Fanoušky jazzové muziky potěší saxofonista Jan Fečo a pop-jazzový projekt MarZ zpěvačky Markéty Zdeňkové. Uslyšíte i moravský objev Moře Dní.


Silné zastoupení bude mít elektronická hudba – electro rapové duo FUHA, slovenský producent FVLCRVM se svým DJ setem, brněnský AVA kolektiv, hudebník Kiri Yak, švédská zpěvačka Tilda Allie, londýnská DJka Shenaaz, ale i virtuální zpěvačka NIVVA a po ní zahraje svůj DJ set Aid Kid.

Další informace o všech interpretech, programu i místech konání se dozvíte na webu festivalu: letfestival.cz